HISTORIA

Uranuurtajina suorituskykyyn

Siitä lähtien, kun ensimmäinen rengas valmistui työpenkistämme, me olemme koetelleet renkaiden suorituskyvyn rajoja.
 

1870 Benjamin Franklin Goodrich, visionääri ja itseoppinut yrittäjä, loi ensimmäisen rengastehtaan Pohjois-Amerikan Akroniin Ohiossa. Renkaan suorituskyky oli jo silloin prioriteetti. Hänen poikansa Charles Cross Goodrich myöhemmin avasi yhtiön ensimmäisen tutkimuskeskuksen Yhdysvalloissa.
 

Jo niin varhain kuin 1903 BFGoodrich® erottui kilpailijoistaan tultuaan valituksi renkaaksi A-mallin Fordiin, ensimmäiseen autoon, joka ylitti Pohjois-Amerikan idästä länteen.
 

Tietenkin olimme myös hyvin kiinnostuneita varhaisesta ilmailuteollisuudesta. 1909 oli ensimmäinen vuosi, kun BFGoodrich® teki nopeusennätyksen 75 km/h Curtiss Aeroplane Corporationin valmistamalla lentokoneella Ranskan Rheimsissä pidetyissä kansainvälisissä ilmailukisoissa. Legendaarinen status oli vain muutaman vuoden päässä, kun 1927 BFGoodrich® matkasi Charles Lindberghin Spirit of Saint Louis -lentokoneella ensimmäistä kertaa koskaan Atlantin yli. Ja 1977 renkaamme jopa syöksyivät avaruuteen Columbia-avaruussukkulan mukana.
Jatkuvasti uusia ideoita ja mahdollisuuksia miettien BFGoodrich® asettaa jatkuvasti itselleen uusia haasteita ja kerää lukuisia uusia asioita ja merkittäviä virstanpylväitä renkaiden suunnittelussa matkan varrella.

bfgoodrich truck tyres history heritage planeincolours
rekkahistoria; bf goodrich -rekka; lentokisa
BFGoodrich
Turvallinen ajo kotiin kestävillä BFGoodrich®-renkailla on paras tunne.
bfgoodrich truck tyres history heritage shop
A-mallin Ford; ensimmäinen amerikan ylitys ; kaupunkikuljetus
BFGoodrich
BFGoodrich®-renkaat tarjoavat parhaan arvon rahalle massakuljetuksessa.

BF Goodrich VideoExterne VDEF 171017