OMAT PELIKENTÄT

 

 

 


 

Elämä tien päällä on kovaa. Pitkät tunnit, muuttuvat työajat, vaikeat tieolot, vaativat asiakkaat... olet nähnyt kaiken. Ja rakastat sitä. Katso, kuka on liittymässä mukaasi!

 

BFGoodrich®-renkaat kuorma-autoille ja raskaalle liikenteelle ovat VIIMEINKIN saapuneet Eurooppaan.

 

Vuodesta 1914 lähtien, BFGoodrich®-kilparenkaat ovat todistaneet suorituskykynsä kaikissa haasteissa ja kaikilla kilparadoilla, mukaan lukien Baja 1000, maastorallin maailmanmestaruuskisat ja Dakar, keräten lukuisia palkintoja ja voittoja vuosien mittaan.

 

Rekkakuljettajat kaikilla mantereilla vannovat niiden kestävyyden nimeen. Olitpa sitten rahtaamassa pitkää matkaa, pujottelemassa kaupunkiviidakossa tai pusket läpi maan ja jään, BFGoodrich® on ehdottomasti rekan ja rekkakuljettajan puolella. Raskaan tavararekan kuljettajalle, kuorma-auton kuljettajalle, bussikuljettajalle, pitkän matkan linja-autokuljettajalle ja tavaran loppukuljetukseen saatavana on renkaat jokaiselle pelikentälle ja jokaiseen suorituskykyvaatimukseen. 

 

Nappaa avaimesi. On aika paiskoa töitä. Ja pelata kovaa!

 

Blue Sky Hauling

-kompakysymys: Olisitko ennemmin kruisailemassa vai lentokiellossa? Selvä peli! BFGoodrich®-renkaat työskentelevät kovaa aivan kuten sinä, rullaten rekkaasi pitkiä kilometrejä ja tarjoten erinomaista arvoa rahallesi!

 

Valmiina puskemaan eteenpäin

Kuka pelkää isoa, pahaa kuormaa? Maansiirtorakennus on suuri ala Euroopassa, eikä kenelläkään ole aikaa katkoksiin. Tukevat renkaat, jotka saavat pitoa kivillä, pölyssä ja asfaltilla, vievät sinua eteenpäin kaikkialla rakennustyömaalla, päivästä toiseen.

 

Nopeimman reitin valinta

Äkkiä, mikä on turvallinen jarrutusmatka sateella? Myönnä vaan, kun toimitettavana ja kerättävänä on tuhansia (siltä tuntuu) paketteja, toisinaan olisi kiva... jos kaduilla ei olisi ketään muita! BFGoodrich®, kuten rekkakuljettajat, on luotettava, kovaa työtä tekevä ja kestää iskuja, niin että voit pysyä työssä ja ketteränä.

 

Ei aikaa joutokäynnille pientareella

Mistä tuo pyöräilijä ilmestyi?! BFGoodrich®-bussirenkaat ovat hiljaiset kumppanisi, jotka auttavat pitämään matkustajat turvassa ja viemään heidät joutuisasti pysäkilleen. Ja sinä tunnet renkaiden luotettavuuden, koska erityinen ohjelmisto kertoo sinulle, milloin kunnossapitotoimet tulee suunnitella, kiitos integroidun RFiD-sirun. Olet vapaa keskittymään kadun tapahtumiin.

 

Matkalla maisema vaihtuu

Mikä on kaikkien aikojen suosikkireittisi? BFGoodrich®-renkaat pitkille ajoreiteille ovat hiljaisempia ja matkustajat ovat kiitollisia, koska matala pyörimisääni hyräilee heidät uneen, luottavaisina siitä tiedosta, että he ovat turvassa ja uusissa maisemissa muutaman tunnin päästä.

LÖYDÄ RENGASKAUPPIAANI

BFGoodrich® varustaa linja- tai kuorma-autosi sijainnistasi riippumatta. Löydä oma rengasmyyjäsi tästä nopeasti ja helposti!
Paikanna minut