BFG-TRK-Bus-BL

BFGoodrich Urban tyres

Kaupunkien suhari - kaupunkikuljetus

Säädä kellosi bussiaikataulumme mukaan
Varustettu urbaania viidakkoa varten

BFGoodrich®-bussirenkaat tarttuvat tien pintaan koko vuoden. Merkinnöillä M+S ja 3PMSF varustettuina ne on testattu ja hyväksytty Norjan jäisillä teillä oman mielenrauhamme ja matkustajiemme turvallisuuden vuoksi. Ja erityinen ohjelmisto tiedottaa minuuteissa renkaiden kunnon niihin upotetun RFiD-sirun avulla, niin että voimme suunnitella kunnossapitotyön etukäteen ja pitää seisokit minimissä. 100 % tyytyväisyys taataan.

Jatka rrenkaiden käyttöikää, älä budjettia

Me hallitsemme rengasbudjettimme 100 % pinnoitustarjouksen ansiosta. Renkaan runko on riittävän kestävä, niin että voimme pinnoittaa bussirenkaat uudelleen Laurentin pinnoitustehtaalla tai Recamic-rengaspajalla, kun ne ovat kuluneet. Se ei ainoastaan tarjoa hyvän vastineen rahalla, vaan takaa turvallisia lisäkilometrejä bussireiteillä.

KUUNTELE KATUA

Bussimatkustajat ja jalankulkijat kaikki hyötyvät hiljaisesta kaupungin joukkokuljetuksesta. Bussirenkaat,  jotka synnyttävät vähän melua, parantavat tietoisuutta kadun tapahtumista, ajamismukavuutta ja täyttävät melumääräykset, joita vaaditaan monissa keskuksissa.