BFG-TRK-Coach-BL

BFGoodrich Long Distance tyres

Pitkän matkan rahtaajat – pitkän matkan kuljetuspalvelut

Ihmiset ovat kallisarvoinen lastimme
Perille asti linja-autoasemien välillä

Matkustajista on yhtä jännittävää päästä päämääräänsä kuin kotiinsa ja kertoa kaikille matkastaan. Linja-autonkuljettajina prioriteettimme on taata turvallisuus tiellä, olivatpa olosuhteet ja kohtaamamme haasteet mitä tahansa. Matkattuaan kaikkialla maailmassa BFGoodrich®-renkaat ovat todistaneet arvonsa.

Moninkertaista matkustajamäärät, älä budjettia

Kun kyseessä on joukkokuljetus kaupungeissa, taajamien välillä, koko maan laajuudella tai vaikka kouluretkillä, renkaidemme pitää toimia yhtä tehokkaasti kuin budjettimme ja saavuttaa parempi kilometrimäärä sekä polttoaineenkulutus. Me hyödynnämme BFGoodrich®-yhtiön 100 % pinnoitustarjousta ja viemme renkaamme uudelleenpinnoitettaviksi Laurentin pinnoitustehtaalla tai Recamic-korjaamoilla. Näin lisäämme renkaidemme maanlaajuista käyttöikää.

PIKAINEN PALUU TIEN PÄÄLLE

Kukaan ei pidä epämiellyttävistä yllätyksistä, mutta niitä sattuu väistämättä. Pärjäämme paljon paremmin, kun olemme valmiina odottamattoman varalle. BFGoodrich®-yhtiön OnRoad-tiepalvelu turvaa selustamme ympäri vuorokauden ja viikon jokaisena päivänä, niin että voimme nopeasti päästä takaisin tien päälle ja määränpäähämme. Me hallitsemme matkantekoamme, tapahtui mitä hyvänsä.